Grote glijbaan actie

Grote glijbaan actie De Spetter

€25.000,- is bereikt!

In december is de sponsorcommissie begonnen met de crowdfunding actie en nu is het resultaat al bereikt. Niet alleen de “flessenactie” leverde een mooi bedrag op, maar ook de spontaan geleegde fooienpotten c.q. spaarpotten van diverse mensen, verenigingen en bedrijven. En dan ook nog een geweldige cheque van Nh1860 en De Haan en Buis van €2500,- is natuurlijk fantastisch. En zeker niet vergeten onze gulle anonieme gevers. We kunnen iedereen niet genoeg bedanken hiervoor!
Wilt u alsnog doneren, dat kan! Zwembaddespetter.kentaa.nl

Realisatie glijbaan

Als een paal boven water… maar dan met een hele andere betekenis. Dit is het begin van een mooie grote glijbaan. De foto’s zeggen eigenlijk wel genoeg… de glijbaan is in wording!

Met z’n allen de glijbaan gesponsord!

Help mee! Grote glijbaan actie De Spetter

dec 2021
De oude rode glijbaan in zwembad De Spetter was stuk en moest weg. Tijd dus voor een nieuwe! Maar dan wel eentje met pit. Een supersnelle glijbaan met bochten voor kinderen en volwassenen! Daarvoor gaan we samen geld inzamelen. Doe ook een donatie!

Het is nu winter, tijd voor onderhoud van het zwembad en het terrein. We willen De Spetter netjes onderhouden en het bad nog mooier en leuker maken. Helaas is er voor voorzieningen zoals ons zwembad steeds minder geld. Daarom hebben we jouw hulp nodig. Er is een groot bedrag nodig voor de aankoop van de glijbaan en de grond- en installatiewerkzaamheden. Als we € 25.000,- ophalen kunnen we in 2022 starten met de bouw van deze glijbaan:

Kom in actie, doe een donatie groot of klein en help ons mee!
Doe een donatie via zwembaddespetter.kentaa.nl en deel deze site met iedereen die je kent. Dit kan eenvoudig met de knop rechtsboven via Facebook, Twitter, WhatsApp, LinkedIn en mail.

Heel erg bedankt alvast!

Sponsorcommissie De Spetter