Bestuursleden van de Spetter

Bestuursleden van de Spetter stellen zich voor:

 

Suzanne Schouten

Hai,
Vorige jaar zoemde het wat over het dorp.

Het bestuur van de Spetter wilt er mee stoppen…Na lange inzet van wel 10 jaar was de rek eruit bij het vaste bestuur van Jouke van Groningen, Desiree de Boer en Kor de Vries.

Zwembad de Spetter, het bad waar ik in mijn jeugd ook veel plezier in heb gehad, dat kan toch niet verdwijnen? In een periode van corona, nog meer bezuinigingen vanuit gemeente en het niet doorgaan van het dorpshuis inspireerde het mij om toch in een bestuursfunctie als voorzitter te gaan bekleden bij de Spetter. Voor wie mij nog niet kent, mijn naam is Suzanne Schouten, getrouwd met Jos Kamper, moeder van Sara en Gijs. We hebben daarnaast Binck, onze hond.  Verder werk ik  bij GGZ NHN en zet ik maar daarin voor de psychische gezondheid van mensen.

Ik vind het belangrijk om mensen bij elkaar te brengen en (een beetje) het leven te vieren.

In mijn inwerkperiode bij de Spetter heb ik kennisgemaakt met al verschillende leuke mensen die zich ook in hun vrije tijd inzetten voor deze mooie plek in Abbekerk.

En vind het waardevol om het stokje te mogen overnemen!

We gaan voor het aankomende seizoen allerlei nieuwe dingen ontwikkelen voor deze mooie plek!

We hopen je op zwembad de Spetter te zien!

Contact voorzitter :
Suzanne Schouten
voorzitter@zwembaddespetter.nl

Geraldine Oosterkamp

Beste buurtgenoten,

Sinds januari 2021 woon ik in Abbekerk. Ik ben Geraldine Oosterkamp en werk als docent biologie op een middelbare school in Heerhugowaard. Met de verhuizing naar dit mooie dorp, had ik deze nieuwe hobby van (buiten)zwemmen niet kunnen bedenken. Toch heb ik afgelopen seizoen rond de zestig keer baantjes gezwommen en ook een aantal keer een kassadienst gedraaid.

Door onder andere de vacature in de dorpskrant, maar ook de aanmoediging van de nieuwe voorzitter tijdens het hond uitlaten, ga ik de bestuursfunctie als secretaris op me nemen. Een functie die de afgelopen jaren met veel overgave door Desiree de Boer is uitgevoerd. De Spetter heb ik figuurlijk als een warm bad ervaren waar ik de komende tijd graag mijn steentje aan wil bij gaan dragen.

Contact secretaris
Geraldine Oosterkamp
secr.despetter@gmail.com

Wout Koper

Ik ben Wout Koper, 35 jaar kom uit Onderdijk en sinds 2009 woonachtig in Abbekerk samen met mijn partner Cindy en inmiddels twee dochters.

Van maandag t/m vrijdag werk ik bij Gam Bakker Logistiek BV op de Agriport als Warehousemanager en Douanedeclarant.

Vlak voor de opening van seizoen 2021 heb ik mij naar aanleiding van een oproep aangemeld als vrijwilliger techniek bij de Spetter. enerzijds omdat ik het belangrijk vind dat het zwembad in Abbekerk kan blijven staan, anderzijds om nu na ruim 10 jaar eindelijk eens wat mensen te leren kennen in het dorp.

Ik had van tevoren niet kunnen bedenken hoeveel plezier en voldoening het me zou opleveren! Na het seizoen heb ik dan ook besloten plaats te nemen ik het bestuur van de Spetter om samen te kunnen werken aan het behouden van het zwembad in ons mooie dorp.

Naast mijn functie als algemeen bestuurslid zal ik me ook komend seizoen inzetten om de techniek draaiende te houden en om samen met de evenementen commissie een aantal spetterende evenementen neer de zetten.

Contact bestuurslid techniek
Wout Koper
woutkoper@hotmail.com