Kienen

Wanneer:
1 april 2022 hele dag
2022-04-01T00:00:00+02:00
2022-04-02T00:00:00+02:00

Voor velen is het kienen rond de kerst in Abbekerk een begrip. Een gezellige avond, een gokje wagen, aantrekkelijke prijzen of het steunen van verenigingen. Voor jong en oud een leuke avond. Door Corona volgend jaar in april én december.

De kienavond was een van de activiteiten van het NUT. Sinds het NUT heeft aangegeven te stoppen met deze avond, heeft het dorpshuis Nieuwe Haven met vijf verenigingen uit Abbekerk-Lambertschaag aangeboden ‘dit stokje’ over te nemen. TROTS kunnen wij dan ook noemen dat het KIENEN gewoon doorgaat en NIET STOPT.
De samenwerking door de zes verenigingen is opgezet om een leuke activiteit in het dorp te behouden. En ook veel mensen weer een ontspannen en gezellige avond te bezorgen. Onmisbaar in deze tijd! Door de Corona is de kerst editie ’21 niet mogelijk. Deze is verplaatst naar – en dat is géén grap – 1 APRIL 2022.
Wij hopen de traditie door te zetten. En zien u dan ook graag bij onze jaarlijkse kienavond. En misschien – door Corona – volgend jaar zelfs twee keer: in april én december voor de kerst editie ’21 en ’22.
Wij wensen iedereen gezellige feestdagen en een goede gezondheid. In 2022 pakken wij graag weer uit voor onze evenementen. Houd daarvoor de dorpskrant, facebook en de website van ‘de zes’ verenigingen in de gaten.
Dorpshuis De Nieuwe Haven

KSB
(Kinder Spel en Bouw) ALIJV
(Abbekerk-Lambertschaag IJsvereniging)
Zwembad De Spetter
Triatlon Abbekerk Voetbalvereniging ALC