Start seizoen

Opening de Spetter

Heb je ook al zin om weer lekker te Spetteren? Zondag 2 mei zal de poort weer open gaan. Natuurlijk hopen we dat het kan zonder de coronamaatregelen, maar via deze nieuwsbrief, de website, facebook en insta houden wij je op de hoogte.

2020 was geen gemakkelijk jaar met veel regeltjes en inschrijven om banen te zwemmen en in leeftijdsgroepen. We hopen dat er dit jaar weer meer mag en kan. Houd onze sociale kanalen in de gaten!

Rooster Kiosk

Op de website staat ook het kioskrooster. De vrijwilligers van de kiosk kunnen dan zelf hun rooster inkijken en zich aanmelden voor open diensten. Zo willen we onze coördinator Kristin werk uit handen nemen omdat zij vorig jaar voorzitter van het Dorpsraadbestuur is geworden. Wij zoeken dus nog iemand die haar taak wil overnemen. Het neemt 1 à 2 uur per week in beslag. Uiteraard zal zij je hierin begeleiden. Heb je interesse? Mail dan naar vrijwilligerskiosk@gmail.com.

Aanvraagformulier abonnementen

Nieuw is dat je via de website het aanvraagformulier kunt downloaden. Je kunt ook gebruik maken van een tool om de pasfoto’s te snijden. De digitale snelweg…

Maar dit jaar kun je ook nog pasfoto’s (met naam en geboortedatum achterop) bijvoegen in een dichtgeplakte envelop en in de speciale bussen doen bij de Spar in Abbekerk en op Veldbies 1, (1657KG) Abbekerk.

  • De voorverkooptarief loopt t/m 19 april. Daarna hanteren we de gewone tarieven.
  • Onder een Gezinsabonnement wordt verstaan: een huishouden bestaande uit 4 personen met maximaal 2 volwassenen, die gezamenlijk op één adres wonen. Peildatum 1 mei 2021.
  • Bij meer volwassenen geldt per persoon een persoonlijk abonnement.
  • Kinderen jonger dan 4 jaar hoeven geen pasfoto’s te hebben en kinderen jonger dan 2 hebben geen entreebewijs nodig

Zwemlessen

De zwemlessen worden gegeven op basis van het nationale Zwem-ABC. De zwemlessen zullen ook dit seizoen weer 2x per week plaatsvinden. De zwemlesdagen en tijden moeten nog worden bepaald. De duur van de les is een half uur.
Tijd: 17.00-19.00 uur.
Zwemlessen kunnen worden gevolgd door kinderen die in het seizoen voor 1 oktober 6 jaar worden of ouder zijn.
Opgave voor zwemles kan tot 1 MEI 2021!!!!
Onder voorbehoud zijn in de zomervakantie de zwemlessen in de ochtend!
Bij voldoende belangstelling wordt ook snorkelles en zwemvaardigheidles 1&2 gegeven voor degene die al ABC heeft.
Speelles is voor 5 jarigen bij voldoende belangstelling.
Bij zwemles hoort een geldig entreebewijs/abonnement.

Tijdens de zwemlessen is een deel van het diepe en ondiepe bad voor andere zwemmers buiten gebruik.

Nieuwsbrief

Enkele keren per seizoen en in geval van calamiteiten krijg je van ons een informatiebrief in de mail. Hiermee brengen we je op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen.

Nieuwsbrief gemist?

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop of via het formulier in de sidebar.
Hier vind je ook het archief van de verzonden nieuwsbrieven.
Soms kan het gebeuren dat de brief in de spam is beland, markeer de Spetter als veilige afzender.
Afmelden? Dat kan via de link onderaan elke nieuwsbrief.
Het kan zijn dat we in de toekomst meerdere verzendlijsten zullen hanteren, bijvoorbeeld speciaal voor zwemles of kinderactiviteiten, onderin vind je een link om je voorkeuren aan te geven.